www.xeirotexnes.gr

Η ομάδα του xeirotexnes αποτελείται από νέους ανθρώπους που αγαπούν κάθε τι χειροποίητο. Μια ομάδα από διαφορετικούς ανθρώπους που τους ενώνει ένα κοινό όνειρο: ο σχηματισμός ενός διαδικτυακού χώρου. Ενός χώρου όπου καλλιτέχνες και δημιουργοί χειροποίητων αντικειμένων θα μπορούν να αναδεικνύουν και να προωθούν τις δημιουργίες τους μέσα από το προσωπικό τους μαγαζί.
Το xeirotexnes είναι μια ιδέα που γεννήθηκε πριν από περίπου 2 χρόνια. Το domain xeirotexnes.gr κατοχυρώθηκε στις 28/9/12 και από εκείνη την ημέρα η ομάδα δημιουργεί, μεγαλώνει, επιμένει, υπομένει, τρέχει, ξενυχτά, αγωνιά, γράφει, σβήνει, αλλά πάνω απ όλα χαίρεται που το όνειρο τόσων ανθρώπων υλοποιείται!
Η αγάπη της ομάδας για χειροποίητες δημιουργίες, το ενδιαφέρον για το internet και οι ατέλειωτες ώρες εργασίας έφεραν αποτέλεσμα και στις 27/2/14 δόθηκε η ευκαιρία στους χειροτέχνες να μπουν στην πλατφόρμα και να δημιουργήσουν το δικό τους κατάστημα.


Συνέχεια, σύνδεση στο... www.xeirotexnes.gr

Επικοινωνία:
Αν θέλεις να επικοινωνήσεις με το xeirotexnes για οποιοδήποτε θέμα σε ενδιαφέρει ή να μας ενημερώσεις για τις παρατηρήσεις σου, μπορείς με τους ακόλουθους τρόπους:
  • Χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας
  • Καλώντας με αστική χρέωση στο τηλέφωνο 211 8008 888. Οι γραμμές είναι ανοιχτές 11:00 με 21:00.
  • Μιλώντας στο Live Chat

Μπορεί να είσαι σε θέση να βρείς την απάντηση στην ερώτησή σου στην σελίδα Συχνές Ερωτήσεις.
Για οτιδήποτε θελήσεις θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσεις μαζί μας.
Διάλεξε το πεδίο στη φόρμα επικοινωνίας: Εδώ...



***
Ενημέρωση:

Σχόλια